Ek Gelirin Anahtarı: Doliche Tekstil İle Evden Ek İş Fırsatları

ek iş ek gelir

Ek İş Ek Gelir Fırsatı

 

Ek işin, ek gelirin nedenlerinden biri; ülkemizde sadece bir maaşla geçinmenin bir hayli zor olmasındandır. Ek iş, Ek gelir bu nedenle bir çok insanın başvurduğu bir can simididir. Ek iş, Ek gelir yapmak genelde ikinci iş olarak yapılmaktadır. Bu yüzden ek iş, Ek gelir fazla zaman almamalı. Ek iş, Ek gelir yapan kişiye çok fazla zahmet vermemeli ve en önemlisi ek iş, Ek gelir çok kazançlı olmalı. Doliche tekstil Argesinde geliştirdiği  ürünlerini ek iş, Ek gelir yapmak isteyen girişimcilerle paylaşmak istemektedir.

 

Ek iş yaparak nasıl daha fazla  para kazanılır ?

 

Başarılı bir ek iş ilk önce satabileceğiniz ürünü seçmekle başlar. Ürün ya da hizmek çok önemli görünsede en önemli etken sizin tutumunuzdur. Vizyonunuzdur.İnancınızdır. Bilginizdir. Çalışmanızdır. Aslında hedefte önemli. Ek iş işini niye yapmalıyım. Amacım ne? Zengin olmak, daha fazla para kazanmak ,bağımsız olmak,yurtdışına gitmek,çocuğuma daha iyi eğitim sağlamak,kocama kattı sağlamak,daha güzel olmak (güzellik salonlarına gitmek)bu uzar gider.aslında amaç ve  sonuç iyi bir ek iş için çok önemli.ilk önce yapacağınız “şey” amacınıza ulaştığınız anı ya da anları hayal etmeniz.işte bu iyi bir ek iş için anhtarınız olacaktır.ek işin parlayan yıldızı internette yapılanızıdır.ayrıca ürün satarken çevrenizde iyi bir ek iş Pazar potansiyelidir.çünkü zaman kavramı çok önemli değil siz istereseniz gidin normal çalışın yada uyuyun ama aşagıda bahsedeceğim ek iş nahtarlarını yerine getirin ek iş sisteminiz 7/24 çalışsın .belkide bu tür ek iş ipuclarını okumuşsunuzdur.ama en önemli iş bunları bıkmadan uygulamak 

 

Ek İş Neler Yapılabilir

 

1-E posta listeniz olsun : Burada çevrenizin e postasını toparlayarak başlayabilirsiniz.

Ek iş bilhassa İnternetten ek iş fırsatını yakalamak istiyorsanız e posta çok önemli pazarlama aracı olacaktır.En  önemlisi para harcamadan pazarlama aracınızın olmasıdır.E-postada dikkat edilmesi gereken bazı noktalar ;insanları boğmadan ürünlerinizi  yada hizmetlerinizi sunun .Gerekirse listenizden çıkmak isteyenleri listenizden çıkartın ve bu ikazı listenize ekleyin.Ürünleriniz yada hizmetinizle ilgili ilk önce bilgi verin yani e postanızı alan kişi sizden ilk önce faydalansın. Gönderdiğiniz bilginin bir yerinde ürününüzü tanıtın.Mesela Doliche çoraplarını ek iş olarak pazarlıyorsunuz.Ürünün giderdiği sorun ayak kokusu ve mantar sorunu.Ayak kokusu ve mantar sorunu ile  ilgili  araştırmalar yapın ve bir yazı hazırlayın.Ayak kokusunun nedenleri giderilme yöntemleri vb.Daha sonra satacağınız ürünün üstün yönlerini tanıtın. Doliche çorapla ilgili son parağraflarda bilgi verin.Teknik tekstilin ayak kokusu ve mantar sorunlarını gidermede çok etkili olduğu hakkında bilgiler verin. Ayak kokusunu nasıl kolayca giderdiği üzerinde durun.

2-Blog oluşturmak : Blog son yıllarda öne çıkan bir tanıtım sistemi .Herkes kendi bloğunu oluşturabilir.Ücretsizdir.Yani ek iş sisteminizi yine ücretsiz olarak yapabileceğiniz bir alan.O kadar yaygındır ki büyük firmaların bile bir blogu bulunmaktadır.Sizde kendi blogunuzu oluşturup ürün ya da hizmetlerinizi tanıtabilirsiniz.Bunun için google da blog yazıp çıkan blog sitelerinden birinde blogunuzu oluşturabilirsiniz.başlayabilirsiniz.

 

Doliche Tekstilin Sunduğu Ek İş Paketleri 

 

Ek İş Paketi Ayak-Ayakkabı Kokusuna Çözüm

Bu amaçla Turkiyede  ilk ve tek olan tekstil patenti (TR20031384)ile geliştirilen gümüş çorapdır. DOLİCHE ÇORAP;Türkiye’nin ilk buluş patentine sahip anti bakteriyel çorabıdır. Ürünlerimiz ülkemizin seçkin mağazalarında tüketicilerin beğenilerine sunulmuştur. Ayrıca ürünlerimiz eczane ve medikallarda ayak kokusu ve mantarı tedavisinde yardımcı bir unsur olarak kullanılmaktadır. Bu ürünü ek iş paketleri olarak hazırlamamızın sebebi ,ayak kokusu ve mantarı sorun olarak tüm insanları etkilemektedir.Bu ek iş paketinde bulunan 12 adet Doliche çorap çok uygun şartlarda alınarak ek iş yapmak isteyen girişimcilerin kolayca pazarlayabilmektedir.

Ürünlerin pazarlanabilmesini kolaylaştıracak bröşürler ayrıca ek iş paketlerinde bulunmaktadır.Bu ek iş paketlerinde birçok hediyeler bulunmaktadır.çorap ek iş paketinde

Bu sistemde pazarlama tekniği ;uygun fiyata kullan ve para kazan ilkesine dayanır.Ayrıca her ek iş paketinin içerisinde bir çok hediyeler bulunmaktadır.Bu ek iş paketlerindeki hediyeler sürekli değişecektir.

Ek iş Ayak Ayakkabı kokusuna son : Bu ek iş paketi hem doliche çorap hemde  spreyi bulundurmaktadır.Böylece hem ayak,çorap hemde ayakkabı kokusunu gidermeyi başarmak mümkündür.

Bu ek iş paketinde;

-10 adet çorap

-10 adet sprey 

Bu ek iş paketlerini eczaneler,öğrenciler,memurlar,serbest çalışanlar,kozmetik ürünleri satan mağazalar,parfümeriler, medikal firmaları ürünleri incelemek ve pazarlamak için alabilirler. 

 Detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden irtibat kurabilirsiniz.

Etiketler: ek iş,ek gelir
Mayıs 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR