Gümüş İç Giyim

Gümüş iç giyim

Gümüş İç Giyim Nedir?

Gümüş iç giyim, gümüşün iç giyim ürünleri ile birleştirilmesidir. Gümüş kendine münhasır bir çok olumlu özelliği bulunmaktadır. Gümüş çorap çamaşır kendine has bir çok özelliklere sahiptir. Gümüşün kendisine ait olan bu özellikler tekstil ürünleriyle birleştirildiği zaman çorap iç giyim çamaşır ürünleri de bu özelliklere sahip olur. Gümüş iç giyimlerin kullanılması bir çok bakımdan faydalıdır. Gümüş iplikli iç çamaşırı, erkeklerin vücutlarının aşırı ısınmasıyla birlikte genital bölgede sperm oluşumu azalması başta olmak üzere birçok olumsuzluklara neden olur. Sauna ortamında test edilen erkeklerde sperm hareketliliğinde azalma olduğu tespit edilmiştir. 

Gümüş İç Giyim Faydaları

Gümüş iç giyimlerin en önemli faydası bu ısınmanın olmamasıdır. Gümüş iç giyimleri doğal ipliklerden üretilmiştir böylece vücutta oluşan nem emilir. Ayrıca gümüşün yansıtırlık etkisiyle fazla ısı başka alanlara taşınır. Gümüş bir çok yönden emniyetli kimyasal ajandır. Uzun süreli antibakteriyel etki gösterir. Ayrıca yüksek ısılarda dayanıklıdır. Bu özellikleriyle birleştirilmiş pamuk veya diğer doğal elyaflı ürünlerle üretilen gümüş iç giyim gerek bayanlar için gerekse erkekler oldukça faydalı bir üründür. 

Gümüş İyonlu İç Çamaşırı

Gümüş iyonlu iç çamaşırı nedir? Düşünün bir iç giyim kullanıyorsunuz ama bu iç giyimle sadece örtünmüyorsunuz kaşıntıya, kokuya, pişiğe karşı iyi gelen çok fonksiyonlu bir ürün kullanıyorsunuz. Gümüşün etkisiyle kumaşlar antiodor yani kötü koku yok edici özelliği kazanmaktadır. Ter bölgesinde bulunan iç giyimlerin özellikle sporcuların faaliyeti ile birlikte doğal bakteri besiyeri haline gelmektedir. Bu besiyerinin içerisinde terle birlikte gelen vücut atıkları, protein parçacıkları, üre vb.bulunmaktadır. Tamda bakterilerin çok sevdiği ve aşırı çoğaldığı ortam. Tabii sonuç kötü kokular. Kışın soğuk havanında bir çok olumsuz etkisi bulunmaktadır. Gümüşün termal özelliğinden dolayı gümüşiçgiyimlerde de termal özelliği görülmektedir. Böylece vücut ısısının korunması sağlanmakta üşüme engellenmektedir. 

Gümüş İç Giyim Modelleri 

Gümüş iç giyim ürünlerinde bir çok model bulunmaktadır. Erkek ve bayan ürünlerine göre boxer, külot, atlet, fanila gibi bir çok gümüş iç giyim modelleri bulunmaktadır. Gümüş iç giyim ürünlerin diğer bir kullanım alanı spor giysileridir. Oldukça geniş bir kavram olan bu sektörde. Spor denilince aktivasyon. Yani daha çok terleme. Bu da daha çok bakteri üremesi ve buda daha çok kötü koku demektir. Gümüş iç giyimlerin koku gidermesinin yanında bir çok faydası bulunmaktadır. Kaşıntıya iyi gelmesi, pişiklere karşı etkili olması, mantarların oluşma aşamalarının giderilmesinde yardımcı olması gibi. Vücudu serin tutması klimatik özelliğinin bir sonucudur. Ayrıca gümüşün termal özelliğinden dolayı özellikle kışları sıcak tutmaktadır. 

Bilimsel çalışmalara göre evli kadınların yüzde 90 nında jinekolojik hastalıkların varlığı tespit edilmiştir. Kadınlardaki gonore, mantar, candida albicans, trichomonas vb. patojenik mikrobiyal türler vajinit, servisit, pelvik inflamatuar gibi hastalıklara neden olmaktadır. Bu rahatsızlıklar inflimasyon, ülser, lezyonlardan kansere çevirebilmektedir. 

Gümüş çorap iç giyim ürünleri cilde rahatlık sağlar. Deri üzerinde oluşan aşırı ısıyı dağıtarak terlemenin azalmasını sağlar. Böylece kötü koku oluşumu azalmış olur. Çoraplar ayak kokularına iç çamaşırlar ise kötü ter kokularının azalmasında aktif rol alırlar.

İç Çamaşırlar bayanlar için oldukça önemli ürünlerdir. Sağlık açısından bir o kadar da önemli olduğu bilinmektedir.

Gümüş ile yapılan çalışmaların odağında sağlık olması tesadüf değildir. Çünkü gümüş onarıcı bir özelliğe sahiptir. Gümüşün oligodinamik etki olarakta bilinen bu etkisi bilimsel çalışmalardan çok önce bilinmekte idi.

Gümüş İç Giyim Fiyatları

Gümüş iç giyim fiyatları bir çok faktöre göre değişmektedir. Kendi teknolojimizi geliştirerek ürettiğimiz gümüş içerikli patentli iç giyim ürünlerini uygun fiyatlara sitemizden satın alabilirsiniz. 

Etiketler: Gümüş İç Giyim, gümüş iç çamaşır, gümüşiçgiyim, gümüşiççamaşır
Mayıs 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR