İç Giyim Markaları

iç giyim markaları

 İç Giyim Markaları Türkiyenin tekstil patentini geliştirerek gümüş çorap üreten Doliche Tekstil yepyeni bir ürün daha geliştirdi. Doliche patentli iç giyim markası. Ayak kokusunu ve mantarını  gideren  doliche gümüş çoraplarının kardeş ürünü olan doliche  gümüş iç giyimler kasık mantarı, kokusu , pişik vb. sorunların giderilmesinde oldukça etkili olduğu yapılan çalışmalarda kanıtlanmıştır.

Doliche argesinin geliştirdiği iç giyim markasının bazı marifetleri;

-Kasık kokusunu giderir.

-Genital bölgedeki olumsuz etkilere karşı iyi geldiği görülmüştür.

-Erkeklerde oluşan pişiklerin oluşmasını engeller. Pişikler terleme ve genital bölgedeki kirlilik  sonucu bakterilerin çoğalmasıyla oluşur. Bakteriler terdeki artıkları organik asitlere dönüştürür. Bu organik asitler vucütda çoğalarak deriyi tahriş ederler. Böylece pişik denilen sorun oluşur.  doliche iç giyim markası  bu bakterilerin çoğalmasını engelleyerek hem pişiklerin oluşmasını engeller hem de kötü kokuların oluşmasını engeller.

Doliche gümüş iç giyim ürünleri TR 20031384 nolu patent teknoloji ile üretilmektedir. Bu teknolojiye göre çok özel olarak geliştirilen bir yöntemle gümüş bileşikleri gerek erkek gerekse bayan iç giyimlerinin elyaflarının içerisine kalıcı olarak yerleştirilmektedir. Doliche  İç giyim ürünü  her türlü yıkama sonucu özelliğini kaybetmez.

Artık kokusuz ve mantarsız kaşıntı olmadan rahatça gezebilirsiniz. Çünkü artık doliche iç giyim markanız var.

Doliche erkek iç giyim ürünlerinin fiyatları hakkında bilgi almak için mantar önleyen erkek iç giyim kategorisine tıklayabilirsiniz.

Doliche bayan iç giyim ürünlerinin fiyatları hakkında bilgi almak için bayan iç giyim kategorisine tıklayabilirsiniz.

Etiketler: İç Giyim Markaları,iç giyim markası
Mayıs 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR