İnternetten Ek İş Ek Gelir İmkanı

internetten ek iş

İnternetten Ek İş Ek Gelir 

İnternette ek iş ek gelir ek iş ,evde ek iş ve evde iş arayanlar  ; Uzun zamandır, internet üzerinde iş yaparak milyarder olan gençlere ve satışlarını rekor seviyelere çıkaran firmaların haberlerine gazete ve televizyonlarda tanık oluyoruz.

İnternetten ek iş neden önemli isterseniz buna bir bakalım. yakın bir gelecekte ,dünya üzerinde elektronik ortamda yapılan ticaretin yani genel sözlük ifadesiyle e-ticaretin milyarlarca dolar seviyelerine ulaşacağı ifade ediliyor ve e-ticarete geçemeyen firmaların bu rekabet şartlarında piyasadan silinip gideceği belirtiliyor.Genel olarak ticaretin elektronik ortamda yapılan şekline elektronik ticaret ( e-ticaret) denir.

Ayrıca yapılan diğer araştırmalar her yıl dünyada internet kullanıcı sayısının yılda 33 , e-ticaret hacminin ise 80 oranlarında arttığına işaret ediyor.İnternet üzerinde yapılan işlemlerin şirketlerin maliyetlerini önemli ölçüde düşürdüğü de araştırmalar ile kanıtlanıyor.Buna örnek olarak uçak bileti satışlarının mevcut sistemlerde maliyeti sekiz dolar iken internet ile bu rakamın bir dolarlık maliyetin cent e kadar inmesi gösteriliyor. Bu rakamlarda internetten ek iş konusunu yine önemli kılan etkenlerden. 

E-iş ( e-business ),her türlü iş bağlantıları ve bunlarla ilgili kısımların elektronik ortamda yürütülmesini ifade eden bir kavramdır. e-ticaret ise,elektronik ortamda (büyük ölçüde internet üzerinde )para kazanacak aktiviteleri içerir. E-ticaret sonucunda , net bir para akışı vardır.

Türkiye de e-ticaretin gelişimi dünya üzerindeki gelişiminden farklı bir çizgi izlememiştir.Türk toplumunun internetle tanışması sadece birkaç yıl öncesine dayanmasına rağmen ,internet kullanımı için gerekli olan teknolojik altyapının sürekli gelişmesiyle ,internet kullanımı ülkemizde de her alanda büyük bir hızla yaygınlaşmaktadır.

Şu anda Türkiyedeki elektronik ticaret uygulamaları işletmeden son kullanıcılara ( Business to consumer,B2C) satış biçimiyle gerçekleşmektedir.Kısa bir süre sonra Türkiye de büyük firmalardan başlamak üzere bir çok şirketin tedarikçileri ve bayileri arasındaki işlemleri internete taşımalarına ve işletmeler arası elektronik ticaretin patlamasına tanık olacağız.

E-ticaretle birlikte oluşan yeni iş imkanları 

İnternet üzerinden para kazanmanın iki temel yolu vardır:

1-Bir ürünü veya servisi web üzerinden doğrudan satmak .

Burada ,doğrudan satış yapabilecek bir mekanizma oluşturabileceği gibi ,önce insanlara bir ürün ya da servis hakkında bilgi verip daha sonra onları,bunların satıldığı yere yönlendirmek şeklinde bir yaklaşım izlenebilir.

2-Hazırlanan bir web sitesine olabildiğince çok sayıda ziyaretçi çekmek ve onlara bedava bilgiler,proğramlar vb. sunmak.

Genel olarak ,her iki yönteminde çok fazla para kazanma olasılığı taşımadığını söyleyebiliriz. Bu sebeple , iş arayanlar internet üzerinden para kazanma amacına dönük yeni fikirler kolayca denenebilir.

E-iş ve e-ticaret; sermayesi 50 dolar olan bir şirketle ,50 bin dolar olan bir şirketi özellikle ürün tanıtımı ve reklamcılık konusunda ,web üzerinde neredeyse eşit konuma koyabilmektedir.İnternetin ve e-ticaretin kısa geçmişi ,bu konudaki başarı örnekleriyle (success story)doludur.Yeni gelişmekte olan e-ticaret ve e-iş imkanları ,parlak fikirler ve akılcı reklem/pazarlama stratejileri ile büyümektedir.İnternette ,insanların çok rağbet ettikleri bir konuda bir web sitesi hazırlayıp daha sonra bu siteye alınan reklamlarla hatırı sayılır gelirler elde etmek mümkündür.

İnternette ek İş fırsatları , iş fikirleri ve iş kurmak,sermayesiz iş fikirleri,sermayesiz iş fırsatları

Doliche tekstil olarak bizim amacımız çalışanlara internetten ek iş imkanı sunmak.Ülkemizinteknik tekstili ile üretim yapan Doliche tekstil.Günümüzde ayak kokusu ve mantar tedavisinde oldukça etkili.Ürettiğimiz Doliche çoraplarla koku ve mantar rahatsızlıkları olan insanların bu rahatsızlıklarını çözmektedir.

Memurlardan işçilere ve girişimcilere ,öğrencilerden ev hanımlarına  kadar çalışan tüm insanların boş vakitleri ve çevreleri vardır. Tabii ki bu çevrelerinde ayak kokusu ve mantar rahatsızlıkları olan insanlar çoktur.Doliche tekstil olarak amacımız geliştirdiğimiz bu ürünleri tüm insanların ayağına götürmek. İnternetten iş imkanı arayan sermayesiz iş kurmak isteyen  (ek iş ,evde ek iş ve evde iş arayan ) herkes ürünlerimizi hem kullanıp hemde satarak para kazanma imkanına sahip olabilirler.

İş fikirleri araştıranlar iş fırsatları gözleyenler , Sitemizden ek iş yaparak kendi işini kurma fırsatı arayan para kazanmak isteyenler;eko paketlerini inceleyerek uygun olan bir tanesini seçebilirler. Bu paketlerde çok çeşitli ürün karmasını bulacaksınız. Size en uygun paketi seçtikten sonra kargo kdv ödemeden internetten ek iş imkanına sahip oluyorsunuz.  

Ek iş Ek gelir

Ek işin nedenlerinden biri ;ülkemizde sadece bir maaşla geçinmenin bir hayli zor olmasındandır. Ek iş bu nedenle bir çok insanın başvurduğu bir can simididir.Ek iş yapmak genelde ikinci iş olarak yapılmaktadır.Bu yüzden ek iş fazla zaman almamalı.Ek iş yapan kişiye çok fazla zahmet vermemeli ve en önemlisi ek iş çok kazançlı olmalı.Doliche tekstil Argesinde geliştirdiği  ürünlerini ek iş yapmak isteyen girişimcilerle paylaşmak istemektedir.

Bu amaçla Turkiyede  ilk ve tek olan tekstil patenti (TR20031384)ile geliştirilen çorapdır. DOLİCHE GÜMÜŞ ÇORAP;Türkiye’nin ilk buluş patentine sahip gümüş çorabıdır. Ürünlerimiz ülkemizin seçkin mağazalarında tüketicilerin beğenilerine sunulmuştur. Ayrıca ürünlerimiz eczane ve medikallarda ayak kokusu ve mantarı tedavisinde yardımcı bir unsur olarak kullanılmaktadır. Bu ürünü ek iş paketleri olarak hazırlamamızın sebebi ,ayak kokusu ve mantarı sorun olarak tüm insanları etkilemektedir.Bu ek iş paketinde bulunan 12 adet Doliche çorap çok uygun şartlarda alınarak ek iş yapmak isteyen girişimcilerin kolayca pazarlayabilmektedir.

Ürünlerin pazarlanabilmesini kolaylaştıracak bröşürler ayrıca ek iş paketlerinde bulunmaktadır.Bu ek iş paketlerinde birçok hediyeler bulunmaktadır.çorap ek iş paketinde 1 adet  Doliche  ayakkabı spreyi kargo ücreti hediyedir.Bu ek iş paketindeki kazancınız yüzde 100 ve üzeridir.

Bu sistemde pazarlama tekniği uygun fiyata kullan ve sat ilkesine dayanır.Ayrıca her ek iş paketinin içerisinde bir çok hediyeler bulunmaktadır.Bu ek iş paketlerindeki hediyeler sürekli değişecektir.

Bu ek iş paketlerini eczaneler, kozmetik ürünleri satan mağazalar,parfümeriler, medikal firmaları ürünleri incelemek ve pazarlamak için alabilirler.

Etiketler: internetten ek iş
Mayıs 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR